Chloe Madeley и James Haskell изглеждат като много приятелски настроени

...
Chloe Madeley и James Haskell изглеждат като много приятелски настроени
Коментари Харесай

Chloe Madeley и James Haskell отново заедно, докато напускат потна тренировка

Chloe Madeley и James Haskell наподобяват като доста другарски настроени някогашни, когато са видени дружно след потна подготовка.

Двойката разгласи те се разделиха през септември след пет години брак, само че към момента живеят дружно, защото са родители на 16-месечната им щерка Бодхи. Те обаче провокираха клюки за помиряване, защото бяха видени да напущат фитнес зала в северен Лондон дружно, като 36-годишната Клои се опитваше да прикрие лицето си с русата си коса и качулка.

Това идва единствено няколко дни откакто бяха видени да се любуват на обяд в кръчмата дружно с Бодхи, а също по този начин бяха видяни на друга вечеря без щерка си, подхранвайки слуховете, че ще се съберат още веднъж. Клоуи към този момент разкри, че Джеймс ще прекара Коледа с нея и фамилията й, в това число мама и баща Ричард Мадели и Джуди Финеган, и ще пътуват дружно, с цел да видят Лешникотрошачката.

Въпреки това единствено предходната седмица Джеймс разяснява развода им по време на шоу онлайн и твърди, че жена му е нера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР