Членовете на сдружението Бъдеще за община Родопи /БОР/ и техни

...
Членовете на сдружението Бъдеще за община Родопи /БОР/ и техни
Коментари Харесай

БОР стартира предизборна кампания, предлага решения на проблемите с транспорта, канализацията и транспорта

Членовете на сдружението " Бъдеще за община Родопи " /БОР/ и техни симпатизанти нощес дадоха старт на предизборната си акция в Цалапица. Ентусиастите, които желаят нов модел на ръководство, се срещнаха с хората в  най- огромното село в общината и им показаха задачите и целите на сдружението, което се явява на изборите с регистрацията на Българска прогресивна линия и №36. 
Прочетете още
Активните жители от общинат ще работят за възстановяване на администрацията и нейните функционалности, като подсигуряват съблюдаване и редуциране на периодите за обслужване на жителите, усъвършенстване на администрацията, електронно обслужване, правене на Общ организационен проект, незабавно решение на въпроса с обезщетяването на притежатели на аграрни земи. Хората от " Родопи " желаят чиста природа, чиста вода и чиста земя. Те упорстват за прекъсване на сечта в горите, залесяване на масивите,повече паркове, завършек на противозаконните сметища, разделно сметосъбиране. 

Част от главните проблеми на хората в селата от родопската яка са заложени и в програмата на " БОР " . А точно - незабавно решение на казуса с превоза, уличното осветяване, канализациите и други

От организацията ще работят за решение на казуса с базите на учебните заведения и детските градини на територията на общината, със изоставените спортни уреди, с финансирането на читалищните и самодейни действия и развиването на общината като културна дестинация. 

От БОР  издигат кметове в селата Белащица, Крумово, Оризари, Устина, Цалапица и Ягодово.

„ Ако хората ни се доверят,  първото решение импортирано от нашето съдружие ще бъде съветниците да работят про боно  и ще работим в този дух за положителното на хората. Искаме да покажем, че младежите можем да създадем нещо ново и друго от досегашното. Длъжни сме да опитаме! ЗАЕДНО МОЖЕМ! ” безапелационни са от сдружението.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР