Членовете на мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси

...
Членовете на мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси
Коментари Харесай

Историците от РСМ и България си размениха интерпретации за XI и XII век

Членовете на мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и просветителни въпроси сред Р България и районен съд Македония през последните два дни са обменили отзиви във връзка с позициите и гледните точки на двете страни по интерпретациите на предишното през XI и XII век.

Това е единственото, което излиза наяве от късото известие, което бе оповестено за двудневната среща, през днешния ден и през вчерашния ден в Скопие.

Това бе осемнадесетото съвещание на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и просветителни въпроси сред Република България и Република Северна Македония. " Срещата протече в положителна атмосфера на отворен разговор и продан на отзиви по повод позициите и гледните точки на двете страни по интерпретациите на предишното през XI и XII век. До края на годината се възнамерява да се проведат общо още четири срещи на Комисията. Следващата ще се състои в София, на 12 и 13 май 2022г., се споделя още в известието.

И този път нямаше публични изказвания на членовете на комисията, каквато бе практиката от началото на нейната работа. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР