Членовете на медиите се събраха, за да осъдят враждебните действия

...
Членовете на медиите се събраха, за да осъдят враждебните действия
Коментари Харесай

Париж Отново Ври И Кипи Заради Жълтите Жилетки!

Членовете на медиите се събраха, с цел да осъдят враждебните дейности и насилствени произшествия към публицисти отразяващи митинги, най-много по време на митингите на " жълтите жилетки " в страната, ранени или от полицията за битка с безредиците или от протестиращи.

Властите са блокирали и региони наоколо до Елисейския замък, Народното събрание и двореца Матиньон.

Най-малко 12 души са арестувани във френската столица по време на десетата вълна от протестни дейности. Причина за арестите са открити неразрешени предмети, носени от протестиращите, които евентуално могат да служат като оръжие, само че атмосферата може да бъде разказана като спокойна, оповестява телевизионният канал BFM.

Провежда се шествие в поддръжка на потърпевшите по време на минали митинги. " Жълтите жилетки " се събраха пред Дома на инвалидите.

" Марсилезата, изпята от жълтите жилетки в Париж, които отдават респект на ранените и мъртвите по време на демонстрациите. Не сме уверени от Големия народен спор ", разясняват протестиращите.

В други градове на страната участниците в митингите също стартират да се събират по улиците, макар че към момента няма точна информация за техния брой.

В Бордо един от уредниците разгласи началото в центъра на града в 13 часа локално време, в Ла Рошел, " жилетките " се събират час по-късно. В Ница са планувани няколко събития едновременно.

По-рано бе обявено, че общо 80 хиляди чиновници на реда ще бъдат мобилизирани в събота във Франция, с цел да се подсигурява сигурността на улиците. От тях 5 000 би трябвало да са в Париж.

В Туитър бе отразено и като " начало на демонстрацията против режима на Макрон и Съпротива ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР