Членовете на ГЕРБ, които са събраха пред дома на лидера

...
Членовете на ГЕРБ, които са събраха пред дома на лидера
Коментари Харесай

Членове на ГЕРБ блокираха патрулка, направиха жива верига преди дома на Борисов

Членовете на ГЕРБ, които са събраха пред дома на водача им Бойко Борисов, блокираха патрулна кола на полицията. Те са се хванали за ръце и викат „ Оставка” и не позволяват патрулния автомобил да влезе вътре.

Преди това различен мъж в цивилни облекла се опита да влезе в къщата в Банкя, само че членовете на ГЕРБ не го позволиха, като направиха жива верига пред входовете на къщата.

Въпреки че от Министерство на вътрешните работи настояват, че Борисов е задържан, депутатите и членове на управлението настояват, че той е в дома си и не е арестуван. Адвокатът на Борисов също е в дома, до момента в който се прави обиск.

Членовете на ГЕРБ плашат с митинги във всички градове на страната, както и със сезирането на европейски водачи за дейностите на Министерство на вътрешните работи.

„ В момента виждаме още веднъж една ПР акция. Аз нямам терзания. Притеснява ме това, че законите в България от ден на ден и повече не се съблюдават. Това, което се случва, е невиждано. Показва законите в страната. Не може да се прави по сходен метод обиск ", безапелационна беше Деница Сачева.

" Целта на Бойко Рашков е една единствена - да извърши политическата воля на това държавно управление, с главната концепция да се саморазправи с неговия политически конкурент Бойко Борисов, това няма да стане, дано бъде ясно на всички. Всички наши членове и симпатизанти ще бъдат събрани, Няма да позволим беззаконието да господства в страната ", съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР