Членовете на Европейския парламент прекараха сряда следобед в спорове на

...
Членовете на Европейския парламент прекараха сряда следобед в спорове на
Коментари Харесай

Евродепутатите недоволстват комисарите заради „историчната сделка“ с Виктор Орбан за освобождаване на милиарди замразени средства

Членовете на Европейския парламент прекараха сряда следобяд в разногласия на трима комисари за това, което те описаха като „ фонова договорка “ с Виктор Орбан за освобождение на замразени средства от Европейски Съюз.

Комисарите Дидие Рейндерс (Правосъдие), Николас Шмит (Джобс) и Йоханес Хан (Бюджет) бяха разпитани по отношение на решението за деблокиране на парични средства за Унгария, която Европейската комисия преди този момент беше парализирала заради непрекъснатото господство на закона опасения.

Основната противоречива точка беше съответното време на решението от средата на декември за отпускане 10,2 милиарда евро в отговор на правосъдната промяна за понижаване на политическата интервенция, която Будапеща одобри, което беше направено един ден преди среща на високо ниво на водачите на Европейски Съюз с високи залози.

Основният ремонт беше предопределен да удовлетвори четири „ супер стадия “, които Брюксел наложи като изискване за обновяване на заплащанията и обезпечаване на подобаващ над...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР