Членове на воюващия на страната на Украйна Руския доброволчески корпус

...
Членове на воюващия на страната на Украйна Руския доброволчески корпус
Коментари Харесай

Имало е план за силово освобождаване на Алексей Навални

Членове на воюващия на страната на Украйна Руския доброволчески корпус (РДК) настояват, че дружно с " поддръжници от редиците на правоприлагащите органи “ са създали проект за силово освобождение на Алексей Навални, оповестява рускоезичният Telegram канал на вестник BILD.

Привържениците на РДК трябвало да нападат ескорт, който води Навални в наказателната колония ИК-3 " Полярен вълк “, и по-късно да го откарат в Украйна, оповестява " Фокус ".

" Според проекта трябваше със силите на нашата група да освободим Алексей Навални от конвоя по пътя за ИК-3 в Ямало-Ненецкия окръг и по-късно дружно с него трябваше неотложно да се отправим към граничната територия с Украйна за прекосяване на границата и приемане на леговище. За страдание ограниченията за сигурност, подхванати от Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) и Федералната работа за сигурност (ФСБ) за попречване на сходни сюжети, се оказаха много ефикасни “, се споделя в текста, оповестен от РДК.

По-специално корпусът отбелязва, че датата и часът на прехвърлянето на Алексей Навални в поправителна колония са се променяли няколко пъти. В резултат на това той бил отведен в ИК-3 " Полярен вълк “ по времето, когато групата на корпуса " към момента не беше съумяла да напусне територията, където беше планувано да стартира интервенцията “. Към момента на гибелта на Навални РДК преработвала проекта и го приспособила към новите условия.

Руският доброволчески корпус също разгласява няколко скрийншота от видеоклипове, показващи Алексей Навални в колонията. Тези фрагменти не са оповестени до момента: на един екран политикът стои в шивашка работилница, на различен - в кабинета на началника на колонията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР