Членове на управляващата пропрезидентската Партия на справедливостта и развитието (ПСР)

...
Членове на управляващата пропрезидентската Партия на справедливостта и развитието (ПСР)
Коментари Харесай

Ердоган непреклонен - изборите ще са на 14 май

Членове на ръководещата пропрезидентската „ Партия на справедливостта и развиването ” (ПСР) оферират на президента Реджеп Ердоган да отсрочи общите избори от 14 май за 18 юни, само че той е неотстъпчив, написа в. „ Хюриет ”, представен от непознати медии. Изборите в Турция са планувани за 14 май.

Телевизия „ Хабертюрк ”, базирайки се на свои източници, съобщи в четвъртък, че общите избори в Турция могат да бъдат отсрочени за интервал от шест месеца до една година. Според обявата, Висшата изборна комисия ще предприеме съответната самодейност по искане на ръководещата партия.

„ Стана ясно, че президентът Ердоган е разискал датата на изборите със своя щаб и е бил неотстъпчив за авансово оповестената дата 14 май. Въпреки това партийният щаб предлага изборите да се проведат на 18 юни. На съвещание, извършено в сряда, управлявано от Реджеп Ердоган, датата на изборите беше включена в дневния ред. Според получената информация беше разисквано също, че в случай че изборите се проведат на 14 май, тогава може да има някои проблеми с подготовката на изборните описи. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР