Членове на силите за сигурност в Чеченската република в Русия

...
Членове на силите за сигурност в Чеченската република в Русия
Коментари Харесай

Членове на силите за сигурност в Чечения отбелязаха в Грозни рождения ден на Путин


Членове на силите за сигурност в Чеченската република в Русия се събраха в столицата Грозни, с цел да отбележат рождения ден на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Путин през днешния ден навършва 70 години.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7425
На същото събитие водачът на самопровъзгласилата се Донецка национална република Денис Пушилин връчи на чеченския водач Рамзан Кадиров оценката " Герой на ДНР " поради това, че Кадиров изпрати чеченски военни да се борят на страната на съветските сили в Украйна.

На честването на Путин и на награждаването на Кадиров участваха към 20 000 души. Събитието бе предавано от по чеченската телевизия. Сред силите за сигурност в цялостно бойно снаряжение бяха и военни от батальона " Ахмад Кадиров ", кръстен на името на бащата на Рамзан Кадиров, който едно време се бунтуваше против Москва, само че след това мина на страната на Русия. Той стана президент на Чеченската република през 2003 година, само че бе погубен от чеченски ислямисти в Грозни на идната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР