Членове на различни подразделения на Националната гвардия на американската армия

...
Членове на различни подразделения на Националната гвардия на американската армия
Коментари Харесай

САЩ провеждат химически, биологични и ядрени учения в Аляска

Членове на разнообразни подразделения на Националната армия на американската войска са взели участие в учения по химични, биологични, радиологични, нуклеарни и избухливи субстанции в Аляска , оповестява " Дефенс пост ".

Като част от образованието, националните гвардейци реагираха на всички рискове, като в същото време координират дейностите си с цивилни активи и федерални организации .

По време на учението са показани няколко сюжета, в това число навлизане в симулирана лаборатория за химически оръжия и реагиране на симулирана самолетна злополука с радиоактивно замърсяване.

Според ръководителя на екипа, учението Van Winkle 2022 даде опция на бранителите на нацията да показват своята подготвеност при справяне с провокациите .

" Можем да забележим по какъв начин се работи в междуведомствени интервенции и да забележим кулминационната точка на едногодишно образование и подготовка за подобен вид събития ", сподели той. " Това, че Националната армия на Аляска може да работи с външни субекти, ни прави жизнерадостен актив, когато се организират огромни събития. "

Според командира на 103-ти екип за гражданска поддръжка подполковник Антъни Мортруд, активността е подобрила оперативната съгласуемост на гвардейците и локалните служби за реагиране за фактически събитие за химични, биологични, радиологични, нуклеарни и избухливи субстанции .

Той изясни, че у становяването на положителни работни взаимоотношения с организациите е от решаващо значение , " тъй че когато се случи естествено или провокирано от индивида злополучие в действителния свят, да не се мъчим да се опитваме да установим по какъв начин ще работим дружно ".
 Байдън показа бюджет от $5,8 трилиона
Байдън показа бюджет от $5,8 трилиона

813 милиарда $ са разноски за защита
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР