Членове на керван с мигранти, наброяващ 8000 души, са забелязани

...
Членове на керван с мигранти, наброяващ 8000 души, са забелязани
Коментари Харесай

Членове на керван с мигранти, забелязани да се вкопчват във влака „Звярът“, докато се придвижват към Ел Пасо

Членове на кортеж с мигранти, наброяващ 8000 души, са видяни да се вкопчват в страните на трен, движещ се към южната граница на Съединени американски щати до момента в който се придвижват към Ел Пасо, Тексас.

Кадри, оповестени онлайн в четвъртък, демонстрират няколко десетки мигранти, вкопчени в профил на по този начин наречения трен „ Звярът “, до момента в който минава през Чихуахуа, Мексико.

Смята се, че групата пътува до Хуарес, Мексико, което е непосредствено от другата страна на границата с Ел Пасо, където молбите им за леговище ще бъдат обработени от митнически и гранични патрули и ще бъдат позволени в Съединени американски щати.

Групата явно се надява да дойде в Тексас, преди да влезе в действие нов щатски закон, който ще разреши на държавната полиция да арестува, хвърля в пандиза, преследва и вероятно даже да депортира всеки, който пресича нелегално границата.

Законът би трябвало да влезе в действие през март, само че към този момент е изправен пред правни провокации от администрацията на Байдън.

Служител на Министерството на правос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР