Членове на борда на директорите и адвокати на Tesla започнаха

...
Членове на борда на директорите и адвокати на Tesla започнаха
Коментари Харесай

Tesla разследва таен проект на Мъск за стъклен дом с пари на компанията

Членове на борда на шефовете и юристи на Tesla започнаха вътрешно следствие на така наречен  секретен „ Проект 42 “, който в действителност се оказва новият дом на изпълнителния шеф на Tesla Илон Мъск. Това оповестява The Wall Street Journal (WSJ), базирайки се на източници и документи на компанията.

Според WSJ „ Проект 42 “ стартира да се появява във финансовите доклади на Tesla през 2022 година Той притегля вниманието на юристи и членове на борда, когато компанията поръчва особено стъкло за милиони долари. Бързо излиза наяве, че материалите са поръчани с присъединяване на Илон Мъск и са предопределени за построяването на новия му дом.

Разследването сподели, че Мъск е желал да си построи къща в Остин, Тексас, близо до централата на Tesla. Разгледани са няколко концепции. В един от тях постройката е показана под формата на огромна стъклена кутия, напомняща на Apple Store в Манхатън. Част от концепцията включва водопад на територията на къщата. Служители на Tesla, които скрито работят по " Проект 42 ", допускат, че постройката, в допълнение към спалните, кухните и баните, може да бъде и музей.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР