Членове на Българската асоциация на заведенията искат да се включат

...
Членове на Българската асоциация на заведенията искат да се включат
Коментари Харесай

Асоциацията на заведенията предлага безвъзмездна помощ на Община Бургас

Членове на Българската асоциация на заведенията желаят да се включат в борбата против COVID-19, като предложат безплатна помощ на Община Бургас и регионалния спешен щаб.

„ Сега е времето дружно да се преборим, тъй като тази борба ще бъде доста тежка! “, пишат те в отворено писмо.

Ето какво пишат те:

„ Осъзнаваме сериозността на цялата обстановка, основана от неконтролируемото разпространяване на COVID-19. Изцяло поддържаме сериозните превантивни ограничения, които бяха наложени от страна на страната и в частност на Община Бургас. Категорично считаме, че създалата се обстановка в целия свят изисква цялостна готовност на всички равнища в България. Държавата предприе крути ограничения и сме на мнение, че те би трябвало да бъдат напълно подкрепени от всеки един жител, от всеки един бизнес, от всеки един българин! Сега не е моментът да задръстваме страната със своите претенции, а да бъдем неин сътрудник! Несъмнено в този миг е най-важно да бъде обезпечено лекуването, настаняването и цялостната организация, която е нужна, с цел да бъдат поети всички хора, които имат признаци на този рисков вирус. Това ще бъде основно за превъзмогването на тази сериозна обстановка.

В тази връзка се усещаме съпричастни да предложим следната помощ на Община Бургас и на спешния щаб. Готови сме да предоставим безусловно безплатно цялата ни материална и леглова база, която да бъде употребена за потребностите от настаняване на диагностицирани с COVID-19. Хотел „ Utopia Forest ” е ситуиран в сърцето на парк „ Росенец “, единствено на 15 минути с транспорт от Бургас. При нужда от страна на Община Бургас и неспособност болничните заведения да поемат всички нуждаещи се от лекуване, сме подготвени с ваша помощ да преструктурираме хотелския комплекс и да го приспособим за настаняване на нуждаещи се от лекуване на COVID-19. В тези сложни времена е време да се обединим, както в никакъв случай до в този момент, тъй че се надяваме с тази наша възможна помощ, да повлияем на повече хора да се включат и да оказват помощ на страната в тази сложна битка.

Описваме Ви с какви пространства разполагаме, които при нужда ще предоставим на Община Бургас и на общинския спешен щаб:

- 15 пространства с повърхност 22 кв/м + независим хигиеничен възел

- 4 пространства с повърхност 40 кв/м + независим хигиеничен възел

- 1 помещение с повърхност 65 кв/м + независим хигиеничен възел

- 6 пространства с повърхност 85 кв/м + независим хигиеничен възел

- 1 помещение за хранене (ресторант) с повърхност 200 кв/м

При обикновено настаняване базата ни може да поеме до 80 души, само че при преразпределение и спешно настаняване тази численост ще е по-голяма!

При нужда молим да се свържете с нас, с цел да отговорим на възможни въпроси. В умозаключение можем да кажем, че показваме незабавна подготвеност за среща с общинския спешен щаб и започване на незабавна взаимна работа.

През идващите дни и седмици ще преоценим огромните планове, в това число и в областта на защитата. “ /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР