Членове и симпатизанти на партия Атака“ протестираха пред Централната избирателна

...
Членове и симпатизанти на партия Атака“ протестираха пред Централната избирателна
Коментари Харесай

„Атака“ с протест пред ЦИК

Членове и симпатизанти на партия „ Атака “ стачкуваха пред Централната изборна комисия срещу решението ѝ да заличи партията от обединението „ Обединени патриоти “. Заявлението за това е подадено от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Волен Сидеров съобщи, че това е политическо решение и опит той да бъде дискредитиран. „ Четири души от ЦИК са дали своят вот срещу. Чест им прави. Това е една доста мръсна, доста подла игра. Тя се разиграва от Каракачанов – Симеонов - нали не си вършим илюзията, че това е станало без глобата на Борисов “, добави Сидеров, представен от БНР. Десислав Чуколов добави, че решението на ЦИК е „ грандиозно нарушаване на закона “. 

По-рано евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки дефинира митинга на „ Атака “ като „ стихия в чаша вода “. Според него не е имало по какъв начин да попитат партията на Сидеров преди да подхващат тази смяна, защото не са могли да ги открият. „ Те търсят някакво внимание и желаят нещо - дейностите на водача им е като по учебник “, разяснява Джамбазки
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР