Членът на УС на Сдружение ПФК Ботев Борис Гидзаков, коментира

...
Членът на УС на Сдружение ПФК Ботев Борис Гидзаков, коментира
Коментари Харесай

Борис Гидзаков: Тервел Златев и Павел Колев са завършили спортен мениджмънт в Швейцария

Членът на УС на Сдружение ПФК Ботев Борис Гидзаков, разяснява изгонването на Тервел Златев от базата на " жълто-черните " в Коматево.

Авторитетният началник е безапелационен, че Златев е подложен на критика за някакви остарели истории. Той прикани в случай че някой има доказателства, да ги покаже и тогава кандидатурата на Тервел Златев ще бъде преразгледана.

" Никой не е желал от нас циркове. Господин Самуилов разгласи, че през днешния ден ще показа господин Златев, само че се оказва, че е изпуснал аероплан и не можа да го показа. В негово неявяване няма по какъв начин да се случи ", разяснява Гиздаков.

" Има двама души в България, които са приключили състезателен мениджмънт в Швейцария. Единият е Тервел Златев, другият е Павел Колев в Левски. Изборът не е огромен, в случай че някой има други кандидатури, да ги афишира. Ние сме питали притежателя, мажоритарния и се оказа, че с болшинство се гласоподава доверия на господин Златев. Упрекват го за някакви остарели истории. Ако някой го упреква, да изкара документи, да потвърди, че е прав и тогава нещата ще се преразгледат.

Всичко в този момент зависи от господин Самуилов, уповавам се, че той като сериозен предприемач ще удържи на поетия ангажимент персонално да показа господин Златев в администрацията и в тима.
 Фенове на Ботев (Пловдив) изгониха Тервел Златев преди формалното му показване
Фенове на Ботев (Пловдив) изгониха Тервел Златев преди формалното му показване

Събитието беше планувано за 18:00 часа

Господин Самуилов дефинира часа и мястото на срещата. Аз сега заменявам господин Кошински, който е ръководител на УС на мажоритарния притежател. Нямам никаква съответна визия какво се случва в Ботев. Тези момчета са изплашени, че господин Самуилов ще изостави Ботев. Може би имат някакви учредения, само че се надявам това да не е по този начин.

Нашата позиция за Тервел Златев в този момент вероятно ще бъде изговорена отначало. След като една част нападателни момчета потеглиха да го гонят. Това не са цивилизовани връзки. Виждали сме го в Ботев и на други места. Аз не мисля, че това е методът да се вземат решение управнически въпроси в клуба. Не съм се чул с господин Златев след случката. Сега ще му се обадя по телефона. Има теоретични вероятности всевъзможни ", приключи членът на УС на Сдружение ПФК Ботев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР