Членът на УС на БФВ Сашо Везенков коментира след днешното

...
Членът на УС на БФВ Сашо Везенков коментира след днешното
Коментари Харесай

Сашо Везенков: Ще направим всичко възможно България да разполага с най-добрите си играчи за олимпийските квалификации

Членът на УС на БФВ Сашо Везенков разяснява след днешното изключително съвещание на Управителния съвет на централата, че ще създадат всичко допустимо България да разполага с най-хубавите си играчи в идните олимпийски квалификации.

" Оценката за Световното състезание е доста огромна и аз не мисля, че скоро ще има международно състезание в България по групов спорт. А днешното решение на Управителният съвет е, че ще се свика изключително Общо заседание, на което мандата този УС се удължава до 2021-а и тогава към този момент да се мисли за различен президент и различен УС. Още един път споделям, че оценката за Световното състезание е доста огромна, а към този момент на различен УС ще се реши самото показване на нашия народен тим, ще се разяснява тогава и старши-треньора и другите неща, които засягат националния тим ".

" Това, което говорихме в този момент с Данчо Лазаров и другите е, че нашата цел като УС е, в случай че може на тези олимпийски квалификации да се събере най-хубавото, което има България като волейболисти. С дипломация, с говорене, да имаме всички и тези момчета да завършат кариерите си както прилича. Говоря за Казийски, за Соколов и всичките други. С дребни остъпки и с много говорене, тъй като България заслужава да види всички най-хубави волейболисти. Това е желанието на цялата федерация. Имаме най-хубавото, виждате че на всички места се случва, и ще създадем всичко допустимо да се случи и в България. Това е нашето предпочитание, само че какво ще кажат те е различен въпрос. Но е недопустимо да имаме такива волейболисти и те да не вземат участие на Световно състезание, което е в България. Това е желанието на цялата федерация и в тази посока ще работим ", съобщи Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР