Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов пак

...
Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов пак
Коментари Харесай

Газдов държи на своето, пак заговори за Литекс, ребрандиране и тире...

Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов отново се появи в медийното пространство, с цел да каже, че... ЦСКА е Литекс. Ръководството на " армейците " откупи емблемата и активите на банкрутиралото сдружение, само че шефът на тима от Втора лига държи на своето.

" Нашият клуб е на по-малко от две години и половина. Ние сме си нов клуб, заявяваме го от първия ден. Затова името ни е ЦСКА 1948, тъй като името ЦСКА, несъмнено, продължава да е заето от клуба, който е разгласен в неплатежоспособност и се завършва процедурата. Има един различен клуб, знаете. Това е някогашният Литекс, който беше ребрандиран, смени му се името на ЦСКА-София, с тире. Докараха се всички спортисти от Ловеч, управление, школа...

Много от медиите назовават този клуб ЦСКА. Разбира се, той е припознат от една сериозна част от почитателите, никой не отхвърля това, обстоятелства. Но това е Литекс, който беше изместен в София и му беше заменено името.

На нашия клуб му следва същото, както до момента. От първия ден сме тръгнали с концепцията да запазим ценностната система на ЦСКА, доколкото е допустимо ", сподели Газдов в " Студио Дерби ".

 Александър Чакмаков: Има хора от ЦСКА 1948, които би трябвало да се върнат в ЦСКА
Александър Чакмаков: Има хора от ЦСКА 1948, които би трябвало да се върнат в ЦСКА

Ето какво съобщи известният последовател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР