Членът на селекционния съвет на Лудогорец – Димитър Божкилов, присъства

...
Членът на селекционния съвет на Лудогорец – Димитър Божкилов, присъства
Коментари Харесай

Божкилов: За Лудогорец няма невъзможни неща, успехът е и за България

Членът на селекционния съвет на Лудогорец – Димитър Божкилов, участва на тегленето на жребия за четвъртфиналите на SESAME Купа на България, който отреди „ орлите ” да се изправят против ЦСКА 1948. Мачът е в края на месец февруари следващата година.

„ Може да се каже, че жребият е един от най-тежките. Явно по този начин ни е орисано. Ще би трябвало да играем много мачове през февруари. Очертава се доста тежък февруари за нас, освен поради тези мачове, а и поради отсрочените срещи, Лигата на конференциите, тъй че ще бъде доста тежък февруари ”, сподели той.

Божкилов разяснява и класирането на разградчани за елиминационната фаза на Лига на конференциите. „ Орлтие ” откриха място там, откакто нощес победиха с 1:0 отбора на Нордсленад на „ Хювефарма сцена ”.

„ Доказали сме, че за нас няма невъзможни неща. Очертаваше се много тежка група, още първоначално знаехме, че ще е по този начин. Нордселанд се показаха чудесно в датското състезание през предходната година, в последния миг изпуснаха купата, виждате какво прави Копенхаген. Бяхме наясно какво ще се случи. За Фенербахче няма какво да разясняваме, и един обичайно неуместен тим от Словакия.

Успяхме да излезем от доста тежка обстановка с обединяването на всички в тима. Това е триумф освен за клуба, само че и за българския футбол освен финансово, само че и репутационно ”, показа Божкилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР