Членът на Научния съвет на Франция, вирусологът Бруно Лина, заяви

...
Членът на Научния съвет на Франция, вирусологът Бруно Лина, заяви
Коментари Харесай

Вирусолог: COVID-19 се изчерпа

 Членът на Научния съвет на Франция, вирусологът Бруно Лина, съобщи в четвъртък на 4 март по Franceinfo, че " еволюционният капацитет “ на вируса Covid-19 е на път да бъде привършен, оповестява Le Figaro, представени от " Фокус ".

" Когато стигне до този край, той ще се върне в редиците на нормалните сезонни вируси, които предизвикват настинки или леки форми на инфекциозни болести “, сподели експертът. Според Лина имунитетът " след зараза и след имунизация “ стартира да въздейства на вируса.

" Ако желае да продължи да се популяризира в човешката популация, би трябвало да се приспособява и да се развива. И тъкмо това прави в този момент “, споделя вирусологът, визирайки появяването на нови варианти. Френският теоретичен консултант вирусолог Бруно Лина съобщи в четвъртък на 4 март по Franceinfo, че " еволюционният капацитет " на вируса Covid-19 е на път да бъде приключен, оповестява Le Figaro.

" Когато стигне до този край, той ще се върне в редиците на нормалните сезонни вируси, които предизвикват настинки или леки форми на инфекциозни болести, " - сподели експертът. Според Лина имунитетът " след зараза и след имунизация “ стартира да въздейства на вируса.

" Ако желае да продължи да се популяризира в човешката популация, би трябвало да се приспособява и да се развива. И тъкмо това прави в този момент “, споделя вирусологът, базирайки се на появяването на нови благоприятни условия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР