Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев призна в

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев призна в
Коментари Харесай

Шеф на Левски с много тревожно признание

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев призна в прав текст, че в клуба не са получавали заплати от няколко месеца. В същото време той бе безапелационен, че няма вид представителния тим да бъде изваден от елита и пратен във В група, с цел да се понижат отговорностите.

" Безсмислен диалог по какъв начин да отиваме във " В " група и то какво да вършим там. Аз даже не разбирам каква е концепцията зад едно сходно решение. Това не стои на масата. Левски няма желание да банкрутира преднамерено или ненарочно. Самият факт, че дължиш заплати не те води автоматизирано до банкрут. Той още се чисти. Много падна описът, преди беше доста дълъг, с доста огромни суми. Намаля фрапантно. Малко са перата на останали такива заплащания.

Задълженията за предходната година общо взето са изчистени. Разбира се, има настоящи проблеми. Няколко месеца не са плащани заплати. Вече приказваме за 2021 година. Нов спонсор ли? Няма нищо несъмнено. Нито нещо на масата, което би трябвало да се разисква от Управителния или от Надзорния съвет. За страдание сме в тази обстановка от доста време ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР