Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че
Коментари Харесай

Тити: Не знам какво ще е бъдещето на Георги Тодоров

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че са водени договаряния за привличането на халфа на Царско село - Уесли Ната. Той приказва и за това, дали е обсъждана треньорска промяна.

" Имахме предварителни диалози за Ната. Условията бяха положителни за Левски. Всеки клуб се стреми да продаде собствен футболист в чужбина, с цел да вземе повече средства. Единственият, който ще води към този момент договаряния за Ната е Наско Сираков. Ние имаме остра потребност от играчи на терена. Трябва да вървим малко по малко ", изясни Папазов.

" Имам честен ангажимент към Наско Сираков. Жертвах лятото на фамилията си поради това. От 1 септември обаче имам ангажимент и към баскетболния тим. Моите задължения към баскетболния отбор не пречи на работата ми и помощта, която оказвам на футболния клуб ".

" Лесно е да се съди един треньор. На 10 юни Георги Тодоров пристигна в доста тежък за Левски миг. Не знам какво ще бъде неговото бъдеще. Темата за промяна на треньора на този стадий не съществува ", добави Тити.

В същото време изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев разкри за обстановката към централния бранител Холмар Ейолфсон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР