Членът на Камарата на представителите от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн

...
Членът на Камарата на представителите от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн
Коментари Харесай

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират украински нацисти

Членът на Камарата на представителите от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн в поредност от туитове осъди лицемерието на американските управляващи по украинския въпрос. Потребителите на форума на Reddit не можаха да повярват на очите си: Политик с крайнодясна известност разобличава ли нацистите?! Ето какво сподели тя:

1) „ Демократите жигосват републиканците, президента Тръмп и неговите поддръжници като нацисти от 2015 година насам. Но те финансират същински нацисти още от администрацията на Обама/Байдън. Финансирането на украинските неонацисти спря едвам при Тръмп. "

2) " Демократите освен финансират украинските неонацисти. От 2014 година Съединени американски щати и Украйна бяха единствените, които поредно гласоподаваха срещу резолюцията на Организация на обединените нации за битка с разпространяването на нацизма в Европа и света година след година. "

3) " Миналата седмица Конгресът утвърди 13,6 милиарда $ смъртоносна помощ за Украйна. Въпросът е: какъв брой още пари на американските данъкоплатци ще се озоват в ръцете на украинските неонацисти? "

4) " Освен това НАТО доставя неонацистите в Украйна с мощни оръжия и ги учи по какъв начин да ги употребяват. "

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР