Членът на Изпълнителното бюро и секретар по организационните въпроси Борислав

...
Членът на Изпълнителното бюро и секретар по организационните въпроси Борислав
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов оглави предизборния щаб на левицата

Членът на Изпълнителното бюро и секретар по организационните въпроси Борислав Гуцанов оглави предизборния щаб на Българска социалистическа партия. Той се състои от 23 души.

Партията потегля в цялостна готовност към парламентарния избор, съобщи след избора Гуцанов. По думите му предизборната акция ще е положителна и с ясни послания, които ще са ориентирани към сигурността на газовите доставки и продължаващ растеж на стопанската система. Българска социалистическа партия ще подчертава на признатите от кабинета " Петков " обществени придобивки и разширението им отсега нататък.

В предизборния щаб вземат участие секретарят по надзор по осъществяване на решенията на Националния съвет и някогашен министър на туризма Христо Проданов и секретарите на Изпълнителното бюро Вяра Емилова и Стефан Бурджев.

Членове в предизборния щаб са още юристката Аглика Виденова, водачът на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков, зам.-председателят на партията и кмет на Гоце Делчев Владимир Москов, членът на Изпълнителното бюро Таско Ерменков, основният редактор на Дирекция " Публицистика " в БСТВ Нора Стоичкова, зам.-главният редактор на вестник ДУМА Ина Михайлова.

Организацията на изборите ще координират и ръководителят на пресцентъра на левицата Даниел Минчев, ръководителят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия в София Иван Таков и заместникът му Марин Пенков, Мадлен Иванова, специалист в направление " Парламентарна активност " към Народно събрание на Българска социалистическа партия, членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия и ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия в регион " Искър " Борис Цветков, членът на Народно събрание и зам.-председател на Общинския съвет в Сливен Деян Дечев, специалистът по вътрешна сигурност и публичен ред и началник отдел " Кадрова политика " в Народно събрание на Българска социалистическа партия Ели Спасова, проф. Димитър Денков, началник на Центъра за стратегически, исторически и политологически проучвания към НПИ " Димитър Благоев ". Към тях ще се причислят уредниците на Народно събрание на партията и специалисти в другите области, които ще оказват помощ в предизборната акция.

Ще има промени в съдружната конструкция на " Българска социалистическа партия за България ", реши още пленумът. В обединението остават ПК " Екогласност " с водач Емил Георгиев и Съюзът на тракийските сдружения с ръководителя Красимир Премянов. Отпадат " Нова зора " и Комунистическата партия. Националният съвет даде мандат на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да подпише нови съглашения за поддръжка. Левицата ще се яви на парламентарните избори на 2 октомври в коалиция от 10 партии и организации, с които се водят диалози.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР