Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков даде интервю,

...
Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков даде интервю,
Коментари Харесай

Лечков с "мръснишки" удар под кръста към Попето, не пожали и Бербатов

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков даде изявление, в което приказва за , Ивелин Попов и Димитър Бербатов. За " лъвовете " той показа, че е предизвестил още от началото, че няма да играем на Световното състезание по футбол през 2022 година.
" Още в самото начало споделих, че нямаме шансове за Мондиал 2022. Виждате, че европейският първенец Италия отива на бараж в нашата група. Имаше и положителни, и искрено слаби мачове. Понякога моето мнение се разграничава с това на другите, гледали мачовете. Искам младите момчета, когато обличат националната фланелка да се раздават повече.
За тях това е един трамплин, където да те виждат мощни тимове. Нашето вътрешно състезание не е това, което би трябвало да бъде. Оттам нататък е значимо да има конкуренция. Тренировките в чужбина са по-трудни от мачовете. Липсва физическата подготовка. Насила не става " - стартира той пред Българска национална телевизия.
След това първо съобщи, че не желае да дава отговор на някогашния капитан на България Ивелин Попов, само че след това сподели: " Не желая да давам отговор на Ивелин Попов. Той също е имал опция да се потвърди. Нито съм изтървал дузпа против Малта, нито съм падал от Чехия с 0:6. Аз в никакъв случай не съм се крил. Давал съм доклад на Изпълкома. Треньорът да си реши дали има потребност от Ивелин Попов. Водещата фигура в един тим би трябвало да е опитният футболист. Засега не се разяснява ново име за народен селекционер ".

За свършек Лечков прикани Димитър Бербатов да одобри резултатите от изключителния конгрес на БФС и съобщи, че Бербатов би трябвало да се постарае повече идващия път, с цел да го убеди да гласоподава за него.
" Проведе ли се конгрес – организира се. Какво желае Бербатов, да пристигна и да каже. Да се появи малко повече и да ме убеди мен на идващия Конгрес да гласоподавам за него. Протоколът от Конгреса е 111 страници. Той беше импортиран в точния момент в комерсиалния указател. Сега пък намират рецензии на протокола. Имаше наблюдаващи на УЕФА. Несериозно е! Публиката се занимава с настояванията на… хайде да не се изпусна.
Предстои регистриране на новия президент, какъв нов Конгрес желаят!? Само едно и също нещо да разясняваме, това не е съществено! За да няма спекулации, на идващия Конгрес ще предложа да се гласоподава очевидно, а не скрито. Когато загубиш, бъди заслужен! " - показа Лечков.
Припомняме, че обръщението на един от героите от Съединени американски щати `94 към Ивелин бе подбудено от изявление на Попето отпреди няколко дни. Тогава .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР