Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков обяви след края

...
Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков обяви след края
Коментари Харесай

Лечков: Новият президент на БФС ще управлява само 7 месеца, четете устава, това е реалността

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков разгласи след края на днешния мач сред България и Швейцария (1:3), че на 25 юни футболният съюз ще организира ексклузивен конгрес, на който да бъде определен нов президент. Той обаче ще ръководи единствено 7 месеца, до момента в който не пристигна времето за постоянен конгрес. Това сочел устава на БФС.

" На 25 юни ще се организира ексклузивен конгрес, а през 2022-а постоянен. Четете устава, това е действителността. По различен метод няма по какъв начин да бъде. Йордан Лечков още в самото начало ви сподели, че не е подал оставка. Които са подали, те си носят отговорност. Аз заставам пред вас - не се укривам. Не мога да разясня кой би трябвало да е новият президент. Дайте да забележим действителни кандидатури. Аз действителна кандидатура още не съм видял. Бербатов - Величков? Дайте да разясняваме нещо действително ".

Относно загубата на България в първата подготовка за международното в Катар през 2022 година, легендата на родния футбол разяснява: " Предстартова тресчица, нов състав, нов треньор. Нормално. Не би трябвало да забравяме против кого играем. Техните футболисти са в Бундеслигата, Италия, Англия. Винаги съм твърдял, че би трябвало да се мисли мач за мач. Срещу Италия да си създадат съответните заключения треньорското управление и в случай че би трябвало да сменят състава. Ако могат да си създадат състава по-оптимален, имат по-реални шансове против Италия. Ако не се сбиеш, ще те удрят. През второто полувреме момчетата се сбориха и им се получи, само че би трябвало да има повече експанзия. Тежка е групата, няма какво да се заблуждаваме ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР