Членът на Изпълкома на БФС Петър Величков говори преди репортери

...
Членът на Изпълкома на БФС Петър Величков говори преди репортери
Коментари Харесай

Петър Величков: Изпълкома смята, че предният конгрес е бил проведен нормално и възнамеряват отново да бъде проведен така

Членът на Изпълкома на БФС Петър Величков приказва преди кореспонденти след събирането на футболните хора въз основата в Бояна. Величков призна, че има прочут прогрес съгласно него, откакто ще се гласоподава на 12-и октомври с интегрална бюлетина, само че счита, че има още неща, които би трябвало да се подобрят в оставащите няколко дни.

„ Бяха ми предоставени документално разпоредбите за осъществяване на конгреса. Бяха изчетени небрежно от Михайлов и целият Изпълком гласоподава по тези правила. Като цяло никаква смяна от предишния конгрес. Все отново се върви в малко по-добра посока, тъй като бюлетината ще бъде интегрална, което напълно не е задоволително, с цел да може делегатите без боязън и свободно да изразят волята си.

Ако ще се броят резултатите, както на предишния Конгрес – взимат се урните, прибират се някъде, изкарват се някакви резултати, това ще сложи съществени подозрения. Знаете в кой екип работя. Ние ясно споделихме точки, които в случай че бъдат признати, това ще даде законни резултати. Дали това ще стане, ще се реши очевидно в залата. Колегите ми от Изпълкома считат, че предният конгрес е бил извършен напълно обикновено и имат намерение още веднъж да бъде извършен по този начин. С това изключение, несъмнено, което е стъпка в вярната посока, а точно интегралната бюлетина. Точките, по които считаме, че би трябвало да се проведат процедурите – нито една от тях няма мотив срещу. Те водят към почтен конгрес”.

„ Сега нито е ясно какъв брой бюлетини са напечатани, какъв брой ще бъдат употребявани, нито е ясно по какъв начин ще бъдат броени”, приключи Величков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР