Членът на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев коментира взетите решения

...
Членът на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев коментира взетите решения
Коментари Харесай

Домусчиев: С Фурнаджиев бутахме да се одобри ВАР, договорът ще бъде подписан до няколко дни

Членът на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев разяснява взетите решения след провелата се през днешния ден, в която се реши нов народен селекционер на България да бъде Ясен Петров. Ето какво сподели притежателят на:

" Надявам се, откакто сме го избрали, да има резултати и по-добра игра. Да с надяваме, че ще се оправи. Колегите, които са правили избора, смятат, че това е най-подходящият треньор. Аз не го познвам персонално, само че отзивите са положителни.

Материала би трябвало да го сътворяваме. В школата на Лудогорец се пробвам да сътворявам най-хубавите условия за децата. Надявам се и дурго тимове да инвистират в школите си.

Нямам коментар за шефа на съдиите. Бе гласувано единомислещо. Дано се развива и българското съдийство. Аз бях основател и дружно с Фурнаджиев бутахме да се утвърди контракта за ВАР и той ще бъде подписан до няколко дни. Обучението върви, оборудването и подготовката ще бъдат налице. Направихме нещо положително за развититето на българския футбол и съдийство. Дано има по малко неща за писане по отношение на съдбовни съдийски неточности. С тази пандемия няма дата за конгреса.

Спорове има, имаше много хора, само че е обикновено. Това са мъдри хора. От разногласието се стига до решения ".

Домусчиев разяснява и представянето на Лудогорец:

" Неслучайно сменихме треньорите в Лудогорец, признахме си, че не сме удовлетворени от резултатите и играта. Ние постоянно работим и имаме вяра в това, което вършим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР