Членът на градския съвет на Ню Йорк Юсеф Салаам е

...
Членът на градския съвет на Ню Йорк Юсеф Салаам е
Коментари Харесай

Членът на съвета на Ню Йорк Юсеф Салаам е изправен пред призиви да подаде оставка като председател на комисията по безопасност, след като „излъга“ за спирането на трафика от полицията на Ню Йорк

Членът на градския съвет на Ню Йорк Юсеф Салаам е изправен пред апели да се отдръпна като началник на авторитетната комисия за социална сигурност на съвета след спорно прекъсване на трафика разкри, че той се движи из Голямата ябълка с регистрационни табели отвън щата и видимо противозаконни затъмнени стъкла.

Салаам също се разгорещи с изказванията, че е украсил срещата си в петък вечерта с ченге от нюйоркската полиция в Харлем, по време на която служителят на реда го издърпа поради затъмнените прозорци, само че го прекъсна, когато законодателят се легитимира.

„ Това е неоправдателно “, сподели градският консултант Робърт Холдън (D-Queens) в обява на X. „ Избран чиновник с противозаконни нюанси и номера отвън щата, нерегистриран законно, употребявайки формалната си купа, с цел да избегне закона.

„ По-лошо, той излъга за размяната, до момента в който полицията в Ню Йорк не обясни нещата “, написа Холдън. „ CM Salaam би трябвало да подаде оставка като ръководител на публичната сигурност. “

Съветникъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР