Членът на Борда на директорите Александър Ослан бе определен през

...
Членът на Борда на директорите Александър Ослан бе определен през
Коментари Харесай

Обявеният за сив кардинал на Ботев : Надяваме се Генчев да оправдае голямото чакане

Членът на Борда на шефовете Александър Ослан бе избран през тази седмица като " сив кардинал " и човек, с който Ботев Пд няма по какъв начин да върви нагоре. Оценката и квалификациите бяха направени от господин Илиян Филипов, който около строителството на стадион " Христо Ботев " стана неразделна част от процесите при " канарчетата ".

" Не съм в България, само че чух за казаното. Смятам, че предвид на идните доста значими против пред тима по-добре сходен тип шумове в медийното пространство да бъдат лимитирани. Ако господин Филипов счита, че е редно да постъпва по този начин в този миг, това е негово право. Аз съм на друго мнение, а точно, че в този момент е по-добре тимът да има спокойствието да изиграе идните значими мачове и да бъде опазен от външно напрежение, с цел да не влезе то вътре в съблекалнята ", сподели Ослан пред " Пловдивдерби ".
 Турчин ще гледа за качествени футболисти в Пловдив
Турчин ще гледа за качествени футболисти в Пловдив

Води го Несим Нешадов

" Считам че, въпросът за това какъв брой неприятно въздействам на клуба, би трябвало да бъде заден към притежателя на клуба. Аз не мога да давам оценки на моите дейности и надлежно бездействия. Ако господин Филипов смята, че моето наличие дърпа тима надолу, то той най-вероятно има своите аргументи да счита по този начин. Аз персонално нямам никакъв спор с господин Филипов. Той очевидно обаче има подобен с мен, по този начин най-малко долавям аз ", изясни Ослан и приказва за треньора Генчев.

" Треньорът е доста удовлетворен от селекцията. Този треньор ние го следим към този момент от две години и беше извънредно време да го притеглим. Надяваме се в този момент нашите двугодишни упования този треньор да застане отпред на клуба в този момент да се оправдаят. Нека мине срещата с Левски и ще забележим в каква посока ще тръгнат нещата ".

Бизнесменът приказва и за функиите си в клуба. " Аз съм в борда на шефовете по покана на господин Зингаревич. Очакваме към клуба да се причисли нов изпълнителен шеф. До неговото идване аз върша всичко по силите си да оказвам помощ на клуба. Докато това се случи, господин Зингаревич разпореди да се " хвърлим на терена " и да работим интензивно за положителното на клуба. Да натискаме верните копчета, които да държат салдото. Когато господин Зингаревич си пристигна в България, вие още веднъж ще имате опция да му зададете всичките въпроси, за това кой какви функционалности извършва и с какви упования е претрупан. "

" Аз със спортно-техническата част не се занимавам. Моите задания са свързани повече със стадиона. Кое какъв брой ще коства, по какъв начин да се провеждат мачовете и така нататък Това, което мога да ви кажа по тематиката е, че през днешния ден имах 3-часов диалог с господин Зингаревич. Коментирахме, че тази селекция беше доста тежка. Знаете, че футболисти, които бяхме набелязали, се отхвърлиха в последния миг. Това, което чух от господин Зингаревич е, че той и господин Генчев в последна сметка са удовлетворени от селекцията, тъй като в действителност, както казвате, се чакат още футболисти да се причислят. Но аз не съм индивидът, който би трябвало да разяснява нещата по селекцията. Това просто не влиза в моята компетентност ", изясни Ослан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР