Член съм на ГЕРБ, не съм от ръководните органи, но

...
Член съм на ГЕРБ, не съм от ръководните органи, но
Коментари Харесай

Горанов: Санкционирането по закона „Магнитски“ е репутационна щета за ГЕРБ, но аз съм невинен

" Член съм на ГЕРБ, не съм от управителните органи, само че съм член на ГЕРБ. Разбира се, имаше тълкования.

 

По думите му санкционирането му по закона „ Магнитски “ е репутационна вреда за ГЕРБ.

 

Лесно е да се употребява една репутационна вреда, като тази оценка от страна на американското държавно управление към избран член на партия и това е проблем за партията “, съобщи той.

 

Той посочи, че от две години не е част от управителните органи на партия ГЕРБ. " Оставам в партиятa и имам доста другари вътре. Надявам се, че това няма да е проблем за тях, както не е проблем и за мен “, добави той.

 

Горанов съобщи, че няма съпричастност към дейностите на Комисията по хазарта. Той счита, че въпросът с комисията е неуспех на финансовото министерство и поема своята виновност, само че счита, че казусът е отпреди той да поеме ведомството.

 

Оценката на Съединени американски щати е притеснителна, съгласно мен те настояват погрешни обстоятелства, сподели още Горанов.

 

Основният укор, че съм изменял законодателството, е фактологически погрешен. Нашите сътрудници са подведени, аз по този начин считам, изясни още някогашният финансов министър.

 

За мен тематиката с неуспеха в
хазарта е мъчителна тематика. Смятам, че Комисията по хазарта не е прочела вярно закона и е подведена от уредници на хазартни игри, сподели още Горанов.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР