Член от военновъздушните сили на САЩ загина, след като се

...
Член от военновъздушните сили на САЩ загина, след като се
Коментари Харесай

Американски летец почина, след като се самозапали пред израелското посолство

Член от военновъздушните сили на Съединени американски щати почина, откакто се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон в явен митинг против войната Израел-Хамас, съгласно чиновници.

Мъжът се приближи до посолството малко преди 13:00 ч. локално време в неделя и стартира да предава онлайн в платформата за видео стрийминг Twitch, преди да се полее с ускорител и да възпламени пламъците. Официални лица към момента не са разкрили самоличността му, само че той се разпознава като 25-годишния Арарон Бушнел във видеото.

Неговата идентичност няма да бъде публично разкрита от Военновъздушни сили на Съединени американски щати до 24 часа след окончателното уведомление приключено е. Длъжностни лица сега са в развой на известяван на най-близките му родственици.

В един миг от видеото той сподели, че „ към този момент няма да бъде съизвършител в геноцида “ и беше чут да крещи „ Освободете Палестина “, до момента в който изгорени. Служители на тайните служби на Съединени американски щати потушиха пламъците и мъжът беше откаран в болница със съществени пострадвания. Говорителка на посолството...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР