Член от снимачния екип на новия, 25-и поред филм от

...
Член от снимачния екип на новия, 25-и поред филм от
Коментари Харесай

След Даниел Крейг има друг пострадал член от екипа на новия Бонд

Член от снимачния екип на новия, 25-и подред филм от поредицата за Джеймс Бонд е потърпевш по време на фотосите на следена детонация в " Пайнууд студиос " отвън Лондон, оповестиха продуцентите. В свое изказване те оповестиха, че част от декора също е била развалена от гърмежа, оповестява " Ройтерс ".Миналия месец продуцентите оповестиха, че артистът Даниел Крейг, който играе известния английски скришен сътрудник, е претърпял лека контузия на глезена по време на фотосите в Ямайка и че ще се подложи на лека интервенция.

Те допълниха още, че фотосите на кино лентата ще продължат и в негово неявяване, до момента в който той се възвръща от интервенцията. Целта им е да съумеят да приключат в период, с цел да може новият все неозаглавен публично план да е по кината през април 2020 година

Наричаният импровизирано филм " Бонд 25 " ще е петият с присъединяване на Крейг в основната роля.

Шпионската поредност на MGM е една от от най-доходоносните в света. " Спектър " на режисьора Сам Мендес от 2015 година реализира доходи от 880 млн. $ в световния боксофис, до момента в който " Скайфол " от 2012 година доближи над 1 милиарда $ в целия свят.

Режисьор на новия филм за Бонд е американецът Кари Фукунага. Сред новите попълнения в екипа е и сценаристът Фиби Уолър-Бридж.

Носителят на тазгодишния " Оскар " за основна мъжка роля Рами Малек ще влезе в облика на злодея, а на екрана като Ем и Кю още веднъж ще се завърнат Ралф Файнс и Бен Уишоу. В познатите дамски облици ще са и Наоми Харис като Мънипени и Леа Сейду, която още веднъж ще е Маделин Суан от " Спектър " от 2015 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР