Член на Национания съвет на ДБ осмя идеята Инфраструктурен проект

...
Член на Национания съвет на ДБ осмя идеята Инфраструктурен проект
Коментари Харесай

Предозиране: Кабинетът Петков строи 4-5 моста над Дунав и 3 тунела под Стара планина за 12 милиарда лева

Член на Национания съвет на Демократична България осмя концепцията
Инфраструктурен план за 12 милиарда лв. с 4-годишен небосвод е предложил министърът на превоза Николай Събев. Става ясно през днешния ден от думите на финансовия министър Асен Василев, който увери, че го извърши.

Целта била до края на мандата да бъдат издигнати нови 4 - 5 моста над река Дунав, три тунела под Стара планина и още куп други значими планове.

На концепцията се присмя представителя на Демократична България Иван Червенков, който е член на Националния съвет на партията.

„ Четири моста над Дунав, три тунела под Стара планина и цялостна злополука в Образованието. Добре най-малко, че румънските и турските тираджии ще могат да минават комфортно и бързо през безпросветната ни пустиня “, написа той в профила си във Facebook.

После добави, че предлага да се работи на националните празници, както и да си откарат у дома „ стругчета, от по-маломощните, фрезички и прочие и да си бичите на нощна цена, консумирайки от контролирания пазар. ПоБайБойковоВреме беше най-добре! “, написа Червенков, който е софтуерен инженер и графичен дизайнер.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР