Член на екипа на Индиана Джоунс 5 е починал на

...
Член на екипа на Индиана Джоунс 5 е починал на
Коментари Харесай

Нова смърт: Член на екипа на Индиана Джоунс 5 почина по време на снимки

Член на екипа на " Индиана Джоунс 5 " е умрял на място по време на фотосите на кино лентата.

Ник Купак е умрял на 54-годишна възраст от естествена гибел във Фес, Мароко, където е трябвало да бъдат снимани огромни каскади за идния филм, оповестява „ Сън “. Купак е отговарял за сглобяването на декорите и е бил деец във филмовата промишленост, с десетки изявления в IMDB.
 Коронавирусът спря новия филм за Индиана Джоунс Коронавирусът спря новия филм за Индиана Джоунс
Заснемането на новия филм от поредицата за Индиана Джоунс още веднъж беше потопено в безпорядък след разпространяването на ковид на снимачна...

Преди това той е работил по " Джурасик парк ", " Круела " на „ Дисни “, " Бриджит Джоунс ", " Х-Мен " и " Шифърът на Леонардо ", преди да се причисли към екипа на кино лентата с Харисън Форд, чиято премиера е планувана за 2023 година Първото присъединяване на Купак на екран е през 2000 година в телевизионния минисериал " Десетото кралство ", а най-новото му присъединяване е във " Венъм 2 “, който излезе тази година.

По-рано продукцията беше спряна от фотоси, откакто основният артист Харисън Форд получи контузия на рамото си. Тогава източник съобщи: " Това е последното присъединяване на Харисън в ролята на Индиана и всички си мислеха, че всичко ще бъде наред. След първичните забавяния всички бяха подготвени за работа. Но в този момент Харисън се е контузил и това е по-лошо, в сравнение с се предполагаше “.

Все още неозаглавената пета част от поредицата е режисирана от Джеймс Манголд и претърпя огромно закъснение поради пандемията, като предстоящата през юли 2022 година премиера в този момент се отсрочва за юни 2023 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР