чителка от Оклахома била арестувана, след като се е предала

...
чителка от Оклахома била арестувана, след като се е предала
Коментари Харесай

Палава класна "препитвала" ученик в кревата

чителка от Оклахома била задържана, откакто се е предала в полицията поради формирано следствие за полово принуждение над 15-годишен възпитаник.

Още през октомври м.г. Емма Ханкок е почнала да се сближава с младежа – в началото посредством приложението Snapchat, където си изпращали фотоси със полово наличие, заяви Fox News, представена от

Тъй като 26-годишната преподавателка е брачна половинка на началника на локалната полиция и щерка на кмета, със сигнала за закононарушението се заело Щатското бюро за следствие на Оклахома, с цел да се избегне спор на ползи.

Самият случай бе оповестен през ноември м.г., само че в този момент излязоха детайлности по какъв начин учителката и младежът са се целували и опипвали по съблекалните на учебното заведение в Уелстън.

Пред проверяващите Ханкок обяснила, че двамата били другари, което изключвало каквото и да е полово принуждение, въпреки да признала, че са правили секс, само че по взаимно единодушие.

Областните управляващи оповестиха, че Ханкок към този момент не е квалифицирана да преподава и е отстранена от поста си.

Ако бъде приета за отговорна, тя може да бъде санкционирана и наказана на затвор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР