Читателите разбират още, че пандизът се намира на улица “Свобода”

...
Читателите разбират още, че пандизът се намира на улица “Свобода”
Коментари Харесай

Вдъхновение! Дописка за открит арест с музика на Клайдерман и гайди разведри социалните мрежи

Читателите схващат още, че пандизът се намира на улица “Свобода” в постройката на читалище. Патосът, с който се споделя за първокласния арест, провокира по-скоро усмивки и въодушевление, в сравнение с терзание. Ето част от написаното:

се трансформира през днешния ден откриването на новия арест в Благоевград. Той се намира на улица " Свобода " в постройка, в която на долния етаж има читалище, там е и Държавната организация за метрологичен и механически контрол. Новият дом за арестуваните лица е с повърхност от 900 квадратни метра. Изградени са 13 килии с 52 кревати. Това е най-модерният арест в цялата страна, увери през днешния ден зам.-министърът на правораздаването Емил Дечев. За ремонта са изхарчени към 1,6 милиона лв..

Прерязването на лентата за новия арест мина празнично и в приповдигнато въодушевление. Не лисваха и пожелания, които обаче не кореспондираха с тези при откриването на нов дом. Всички си пожелаха по-малко посетители на модерните килии. Церемонията мина типичен с музиката на известния пианист Ричад Клайдерман и с живо осъществяване на гайдар в национална носия. Ритуалът не мина без разчупване на питка, рязане на лента и водосвет от духовник. За да е всичко на равнище, беше квалифициран и кетъринг за гостите на тържеството”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР