Читатели на Plovdiv24.bg изпратиха на редакционната ни поща нови снимки

...
Читатели на Plovdiv24.bg изпратиха на редакционната ни поща нови снимки
Коментари Харесай

Гастарбайтери замесени в страховитите мелета на Тракия, вижте непоказвани досега кадри!

Читатели на Plovdiv24.bg изпратиха на публицистичната ни поща нови фотоси и видеоматериали от верижните произшествия на автомагистрала " Тракия " сред Пловдив и Пазарджик , които станаха тази заран. За благополучие към този момент може да се заключи публично, че няма съществено потърпевши хора, а само материални вреди по колите.

Полицията:

Първата злополука е при 105-ия километър, а след нея са станали още две верижни, сподели представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той изясни, че единият случай е в платното в посока София, а другият в платното за Пловдив. " След първата злополука лидер на турски ТИР е понижил скоростта, с цел да избегне удар, само че в задната част на камиона са се блъснали поредно три турски леки автомобила. 

От другата страна имаме три или четири автомобила, които са понижили скоростта или са спрели, с цел да видят какво се случва и са се блъснали “, разяснява Стоянов. При тези два случая нямаме потърпевши, нанесени са единствено материални вреди. " Голям проблем са хората, които любопитстват, с цел да видят какво се случва и на процедура стават причина за нови проблеми. Движението е затруднено, контролира се от екипи на " Пътна полиция “, в случай че се наложи, то ще бъде отбито, само че за в този момент няма такава нужда, добави Стоянов за радио " Фокус ".

В автомобила, който катастрофира в региона на 105 км, е имало общо 5 души. Шофьорът на лекия автомобил е изгубил ръководството или е засечен от различен автомобил. " Возилото се качва върху разграничителната мантинела сред двете платна. Пострадалите са с разнообразни пострадвания, само че няма заплаха за живота им. Една от пътничките даже няма потребност от специфична здравна помощ “, разяснява Стоянов. По думите му наоколо само че мястото на злополуката е имало и кола за спешна помощ от София, като медицинският екип се е присъединил, с цел да помогне.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР