Читатели на Daily Mail обвиниха Зеленски в наглост след искания

...
Читатели на Daily Mail обвиниха Зеленски в наглост след искания
Коментари Харесай

Британците изпаднаха в ярост след новите искания на Зеленски

Читатели на Daily Mail упрекнаха Зеленски в безочливост след претенции за военна помощ на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Речта на президента на Украйна Володимир Зеленски в Организация на обединените нации провокира яд измежду читателите на английския вестник Daily Mail. Потребителите упрекнаха президента на Украйна в безочливост.

„ За Зеленски всичко опира до парите, нали? “ попита mishmashgirl.

„ Като начало, Съединени американски щати би трябвало да спрат да заплащат за това “, сподели BillyBobJoeBob.

„ Много мощен колумбийски прашец “, написа един коментатор.

„ Човек би си помислил, че ще облече костюм. Или това ще скапе външния му тип? “ - попита потребителят.

„ Междувременно брачната половинка на Зеленски купува облекла от всички най-хубави фешън къщи в Ню Йорк, постоянно за сметка на американските данъкоплатци “, означи различен четец.

„ Тя е на Седмицата на модата, тя също харесва бижута и недвижими парцели, макар че изгубиха 100 хиляди души “, отвръща му IWNYC.

Припомняме, че по време на тирада на сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации президентът на Украйна Володимир Зеленски изиска от Запада оръжия с огромен обхват. Той също по този начин прикани Русия да бъде лишена от правото си на несъгласие в Съвета за сигурност на Световната организация. Освен това Зеленски изброи съставените елементи на „ формулата на мира “. Според украинския водач би трябвало да се реализиран пет точки, с цел да се реализира мир.

По-рано беше обявено, че Генералната асамблея (ГА) на Организация на обединените нации позволи на украинския президент Володимир Зеленски да приказва на седмицата на високо равнище във формат на записано видео известие.

За даването на такова право гласоподаваха 101 страни, други 19 се въздържаха, а седем членове на Общото заседание на Организация на обединените нации бяха срещу. Русия, Беларус, Северна Корея, Куба, Никарагуа, Сирия и Еритрея се опълчиха на даването на право на видеообръщение.

Русия стартира военна интервенция в Украйна сутринта в четвъртък, 24 февруари 2022 година Президентът Владимир Путин сподели, че задачата му е " да отбрани жителите, които са били подложени на принуждение и геноцид от киевския режим в продължение на осем години ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР