Читател на Varna24.bg се жалва от разрушена инфраструктура след ремонт

...
Читател на Varna24.bg се жалва от разрушена инфраструктура след ремонт
Коментари Харесай

Читател: След ремонт на ВиК - калища, нахвърлян чакъл и силно варовита вода в Аспарухово

Читател на Varna24.bg се жалва от разрушена инфраструктура след ремонт на ВиК в регион " Аспарухово ". Публикуваме коментара без редакторска интервенция: 

" Това съставлява " типичният " ремонт на ВИК Варна, съответно в кв. " Аспарухово ".

Няма лято през последните години, през което да няма прекъсване на водата в региона на ул. " Моряшка ", често в най огромните жеги. Правят се ремонти често на едни и същи места, след което улицата изглежда като на фотосите - калища, импровизиран трошляк и локва с вода, която не изчезва.

Също по този начин водата е очевидно мощно варовита, кухненските посуда непрекъснато са покрити с натрупвания, електроуреди - перални и бойлери, ремонтирани или нови.

Официалният отговор от лабораторията на ВИК Варна е, че стойностите са в допустимите правила по закона, и решението за нас, като клиенти е

да си мием чиниите и чашите с оцет и лимон, с цел да се почистват налепите!? Когато това е поражението върху вилици и лъжици, какво остава за човешкото тяло - това се води питейна вода въпреки всичко.

Бихме желали посредством вашата медия апелът ни да стигне до ВИК, с цел да създадат нещо по въпроса.

Все по ясно става, че системата в тази страна не работи оптимално, и гласовете на жителите, клиентите не се чуват, до момента в който не бъдат чути през медиите ", гласи коментарът, съпроводен със фотография.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР