Читател на TrafficNews сигнализира, че масово шофьори паркират на пешеходна

...
Читател на TrafficNews сигнализира, че масово шофьори паркират на пешеходна
Коментари Харесай

Масово спират на пешеходна пътека на ключово място в Кючука

Читател на TrafficNews алармира, че всеобщо водачи паркират на пешеходна пътека на На кръстовището (ул. " Македония " 97, 97А, който се намира тъкмо до входа на паркинга за ритейл парка в квартала и наоколо до кметството на регион " Южен ".
Прочетете още
" Всекидневно коли стопират върху и в непосредствена непосредственост до пешеходните пътеки, с което затрудняват прекосяването както на пешеходците, по този начин и на водачите на МПС. Всички минават оттова " на магия ", а полицията нехае! Миналата събота даже си разреших да кажа на дежурния служител на реда, че е нужно просто някой да излезе и да им напише актове, той ме увери, че " не стопират да ги глобяват ", в което мощно се колебая. Минути след сигнала ми около кръстовището мина следващата патрулка и още веднъж просто подмина ", написа нашият четец. 

Проблемът не е от през вчерашния ден, а от много време. Това прави усещане, само че никой не си прави работата, а би трябвало да стане случай ли, с цел да стане нещо? С благопожелание един ден да заживеем в естествена европейска страна, написа още нашият четец. 

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща . 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР