Читател на сайта metalsucks.net, нарекъл себе си с псевдонима Принц

...
Читател на сайта metalsucks.net, нарекъл себе си с псевдонима Принц
Коментари Харесай

Мъж направи китара от скелета на чичо си

Читател на уеб страницата metalsucks.net, нарекъл себе си с псевдонима Принц Полунощ, описа пред изданието по какъв начин е измайсторил функционираща китара от костите на чичо си. Племенникът от Тампа, Флорида решил да направи това в чест на чичо си Филип, тъй като точно той бил индивидът, запалил го по тежката музика.

Филип умрял млад при автомобилна злополука, само че преди гибелта си декларирал, че желае скелетът му да бъде дарен на локалния университет, с цел да служи на задачите на медицината и образованието. В един миг обаче от университета нямали изгода от останките на мъжа и ги върнали на фамилията му. Костите на мъжа били употребявани в продължение на 20 години.

Семейството на Филип отказвало да го кремира, защото в родната му православна Гърция на това се гледало с недобро око. Не желали и да заплащат такси на гробището, където се съхранявали останките на чичо Филип. Затова Принц Полунощ решил, че ще прибере останките от Гърция, за което дълги месеци водил тежка преписка с гръцките управляващи, с цел да му изпратят кутията, в която те били съхранявани легално. След като ги получил младежът намерил най-хубавия съгласно него метод да уважи паметта на чичо си, който го запалил по метъла.

" Реших да трансформира чичо Филип в китара, което се оказа много предизвикателно. Проведох дълго и в детайли изследване по какъв начин да направя китара от човешки скелет. Сега чичо Филип може да си забива цяла безкрайност. Така би желал той. Гордея се с това по какъв начин му оказвам респект, по какъв начин уважавам живота му и въздействието му върху моя живот. ", изяснява мъжът.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР