Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да

...
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да
Коментари Харесай

Читател: За пореден път ставам свидетел на такова унижение в градски автобус в Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, с цел да опише на какво става очевидец за следващ път в градския превоз. Ето целия текст, които ни изпрати:

" Здравейте! Днес за следващ път ми се наложи да се прибирам с последния курс на рейс №1 от центъра и станах отново за следващ път очевидец на оскърбление на пасажерите от страна на кондуктора, тъй като нямали цяло левче.

Качи се едно момиче и искаше да си купи билет с 2 по 50 стотинки (но даже и по-дребни да са, пари са) - след което стартира един цирк " по какъв начин не ви е позор, омръзна ми от вашите стотинки, е*ати хората сте, в този момент по какъв начин ще се регистрирам... " и стои и продължава да подрежда момичето пред цялостен рейс с хора. Ами длъжни ли сме ние като пасажери да мислим за докладите на кондукторите и наложително да имаме едри пари, че той не можел да се регистрира? И още по-фрапиращо, което ме подразни извънредно - за какво би трябвало да се регистрират единствено с цели левчета и нагоре, по-дребните монети не са ли платежно средство в България?

Разбирам раздразнението на кондуктора в тази обстановка (не и цялостната нервност, в която изпадна), само че за какво не се потърси сметка и на въпросните компании за повода, заради които платежно средство в Република България не се приема, а се стига до такива обстановки безусловно всякога? И откакто се принуди да вземе " стотинките ", обиколи целия автобус да моли пасажерите да му ги уедрят, че не можел да се регистрира! Това дали го има в другите европейски страни? ", пита читателят ни. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР