Читател на Plovdiv24.bg попита чрез медията ни какво се случва

...
Читател на Plovdiv24.bg попита чрез медията ни какво се случва
Коментари Харесай

Читател: Кога ще започне реконструкцията на ул. Царевец?

Читател на Plovdiv24.bg попита посредством медията ни какво се случва с реконструкцията на ул. " Царевец ". Ето какво ни написа той:

" Здравейте, може би от ден на ден хора към този момент няколко месеца си задават същият този въпрос. Въпрос, по който настъпва все по-оглушителна тишина.

" Царевец " - реорганизация на тази изстрадала улица, която беше гръмко оповестена с тегленето на заема на Община Пловдив. 

Нещо повече, от общината даже бяха показали и план за нея, който към момента стои на уеб страницата на общината, в който са плановете, включени в 40 милионния заем.

Питаме този план в действие ли е към момента или не дава отговор на истината и остава още веднъж положително желание и маркетинг? 

Не чакахме ли прекомерно дълго да показват и презентират плана за реорганизация на улицата?

Какво тъкмо ще включва реконструкцията, къде, от кой момент докога и по какъв начин. Все въпроси,  които директно засягат хора, превоз, бизнес във всички обществени аспекти и които имаме вяра се задават и още веднъж и още веднъж отговори не получават.

Дали ще се откри някой, който да успее да стигне до нещо, което да удовлетвори общественият интерес? Поздрави. "

Реконструкцията на ул. " Царевец " по план е продължение на пробива " Модър - Царевец " под софийската жп линия, свързващ регионите " Южен " и " Западен ". Както към този момент писахме, сега работата там е съсредоточена в две точки - изкопът под жп моста и подготовката за асфалтиране на западната част от ул. " Колхида " до " Коматевско шосе ".

Причината за не толкоз дейните строителни действия е административната процедура по одобряването на плана на ВиК за южен обходен колектор, чието продължение в западна посока е по самата ул. " Царевец ".  Докато се изчакват съгласувателните процедури се приготвя документите за оповестяване на публичната поръчка за реконструкцията на " Царевец ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР