Читател на HotArena, изпрати сигнал до редакционната ни поща, в

...
Читател на HotArena, изпрати сигнал до редакционната ни поща, в
Коментари Харесай

Ексклузивен сигнал до HotArena: Рапърът Dee оправя Ани Хоанг в другата стая, докато Люси Иларианов спи!

Читател на HotArena, изпрати сигнал до публицистичната ни поща, в който твърди, че попфолк изпълнителката има интимни връзки с рапъра Dee.

Не е ясно от кое място той разполага с тази информация, само че двете фрази, с които я оповестява звучат прекомерно изрично. Ето какво написа в писмото, което ви предлагаме без редакторка интервенция:

„ Много ми е забавно, знае ли Люси, че Ани Хоанг и Dee са близки... и не приказваме за " близки другари ", а за близки в леглото. Как до момента в който горкият морж Люси спи умерено, Ани и Dee вършат секс и се друсат в другата стая? “.

През април Ани Хоанг, нейната половинка режисьорът Люси Иларионов, рапърът DEE и техни другари се отдадоха на щур ваучър в Тайланд. Там те съчетаха потребното с приятното и снимаха клипа към дуетната ария на Ани и DEE – “Papi ”. Не е изключено и този факт да е развинтил фантазията на нашия четец.

Веднага след формалната премиера на клипа, той събра голям пердах гледания, а почитателите са безапелационни, че  парчето ще бъде един от шлагерите на лятото. “Papi ” е с модерното R&B звучене и се отличава със супер съвременен клип дело на Людмил Иларионов – Люси,
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР