"Чисто спортно-технически отборът на "Нефтохимик" е друга класа." Това заяви

...
"Чисто спортно-технически отборът на "Нефтохимик" е друга класа." Това заяви
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Нефтохимик е друга класа

"Чисто спортно-технически тимът на "Нефтохимик " е друга класа. " Това съобщи треньорът на "Монтана " Даниел Пеев след загубата (0:3) във финала за Купата на България.
"Там има четирима волейболисти, които съгласно мен не са за равнището на нашето състезание. Те са играли задоволително такива мачове и са ги печелили. Знаят по какъв начин се играят такива мачове. Това е най-силният мач на "Нефтохимик " от началото на цялата акция през сезона. Тук не става въпрос какво сме създали или не сме. В последна сметка играеш колкото ти разреши съперникът. Те не ни разрешиха да играем. Това е истината ", призна Пеев.
"Нашата съществена цел беше да се доберем до този мач. Мисля, че тимът сподели сърце и харакер и завоюва два мача, които също бяха сложни и виновни за нас пред тази аудитория, която ни поддържа. Благодарим им. Надявахме се Нефтохимик да не играе толкоз добре, защото имаше предпоставки за това. Поздравявам Георги Братоев, тъй като е мъжко момче и макар контузията стисна зъби и излезе на игрището. Бяхме надиграни ", показа още треньорът на "Монтана ".
"Почнахме доста добре досега, в който на сервис застана Николай Учиков. Той, Валентин Братоев, играта на Теди, за Жоро е ясно, това е друго равнище. Във всеки миг, който от тях да застане на сервис, приказвам за Вальо Братоев и Учиков, може да направи разлика от 3-4 точки, след което този тим знае по какъв начин да държи тази преднина. Ние нямаме нужната класа все още ", разяснява Пеев.
За отбора на "Монтана " няма отмора, защото в сряда приема гръцкия Фойникас в първи 1/8-финален мач от шампионата Чалъндж къп. "Надявам се тези три мача да са ни от изгода. Не имам вяра, че ще вършим драми от това, че загубихме. Вниманието ни е за идващия мач, желаеме да се представим добре. Не съм следил играта на Фойникас, занапред ще се срещнем с тях ", сподели Пеев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР