Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в

...
Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в
Коментари Харесай

Вандали нарязаха нови седалки във влак от Бургас за София

Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в придвижване за първи път след осъществен ремонт, бяха обект на жестоко посягане, оповестяват от БДЖ.

На празничния 22 септември, когато цяла България отбелязва деня на своята самостоятелност, по време на пътуването на бързия трен № 3624 от Бургас за София е открито, че няколко нови седалки в едно от купетата на прясно ремонтиран вагон са съзнателно нарязани.

Подобни вандалски прояви в действителност саботират всички старания на превозвача за предложение на по-добро и по-качествено обслужване на клиентите. БДЖ има подписан контракт за замяна на тапицериите на 70 вагона, които поетапно ще бъдат пускани в употреба до края на годината, само че сходни умишлени нападения единствено ще затруднят и забавят този развой.

До този миг два са готовите и пуснати в придвижване вагони с възобновена тапицерия на седалките, като при едвам първото му пътешестване единият от вагоните би трябвало още веднъж да бъде спрян от придвижване и ремонтиран поради целенасоченото деяние с нарязване на новата тапицерия.

БДЖ приканва своите клиенти да алармират при видяни нередности и сходни похищения, като осведомят транспортния личен състав или непосредствено телефон 112. Когато имаме високи цели и условия като културно общество е редно и да съхраняваме имуществото за публично прилагане и да ценим напъните на институциите, които се пробват да усъвършенстват неговото положение, както и да бъде проявена социална непоносимост към тези, които съзнателно го разрушават.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР