Чисто нова шеста страница изненадващо се е появи в тефтерчето

...
Чисто нова шеста страница изненадващо се е появи в тефтерчето
Коментари Харесай

Мистерия! Появи се нова страница от тефтерчето на Иванчева, но с чужд почерк

Чисто нова шеста страница изненадващо се е появи в тефтерчето на Десислава Иванчева по време на процеса в профилирания углавен съд. Експертиза, обаче потвърждава, че това не е нейният почерк. Това значи, че някой различен, незнайно към този момент кой, е драскал във въпросното тефтерче.
Тази страница е едно от доказателствата на прокуратурата за това, че Иванчева е желала рушвет. Фрог ви я демонстрира за първи път. От драсканиците на незнаен до момента човек, мъчно може да се разбере нещо. Любопитното е, че 6-та страница се пръква за първи път в съда. Този документ е липсвал по време на цялото досъдебно произвеждане, излиза наяве от експертите-графолози. Нещо повече-в още три страници от тефтерчето има непознато вмешателство. Съдът е разпоредил да се откри дали това не е почеркът на Петко Дюлгеров, който се води медиатор при взимането на парите.

Ето и част изводите на графолозите:

Първо-не е ясно какво написа в тефтерчето към 19.04 2018 година, конфискувано с поемни лица. Второ-Не е ясно по какъв начин са съхранявани доказателствата до 26. 06. 2018 година, когато е извадено тефтерчето. В бележника се появява изписана 6-та страница, липсва информация за такава в цялото досъдебно произвеждане.

„ Една страница от тефтерчето е била скрита при първия разбор на тефтерчето. Вместо да се покаже третата страница, два пъти се е посочила втората страница. Това комплициране го водят като „ техническа неточност “. Удивление провокира тази нова шеста страница, която се появи изведнъж. Тя е с непознат почерк. На нея има някакви драсканици и цифри. Не се схващат тъкмо какви са тези цифри. Определено има непознато вмешателство “, сподели Петър Кърджилов пред Фрог нюз.

Повече да хода на делото и за изводите в отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати, четете сед малко в рубриката „ Интервю “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР