Чисто нов автомобил се готви да си подари Нели Рангелова.

...
Чисто нов автомобил се готви да си подари Нели Рангелова.
Коментари Харесай

Нели Рангелова с нова кола за рождения ден

Чисто нов автомобил се готви да си подари Нели Рангелова. Музикалната легенда, която на 15 септември ще навърши 62, се допита до почитателите си за прекрасен подарък по случай празника си. Певицата сменя досегашния си автомобил с нов хибрид. Комфортът ѝ по време на път е едно от най-важните и наложителни условия, защото Нели постоянно сяда зад кормилото.

За да е сигурна в решението си, Рангелова се допита до феновете си в обществените мрежи, които са близо 5 хиляди „ Да или не? “, пита Нели под фотография, на която театралничи до бъдещото си возило в шоурума на автомобилната компания.



Неостаряващата изпълнителка постоянно пътува и в множеството случаи кара сама. Нели Рангелова споделя фотоси в обществените мрежи от идните и отминали пътувания, като съвсем на всички тя е в кола. Певицата съумя дa шашне феновете си и със зашеметяващата си фигура.

Почти 62-годишната изпълнителка смъква близо 20 кг. Тя споделя, че поддържа тялото си, като разчита единствено и само на верния режим на хранене. Рангелова не поставя в устата си нищо друго с изключение на салати и меса, печени във фурна. Нели рядко си разрешава да се изкушава, само че когато го прави, бързо се връща в правия път, написа novini.bg.

Певицата разкрива, че свалянето на толкоз килограми, и то след една избрана възраст, по никакъв начин не е елементарно, само че е въпрос на неизменност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР