Чисто научно, пациент с антитела и ваксиниран, ако срещне някъде

...
Чисто научно, пациент с антитела и ваксиниран, ако срещне някъде
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов поиска по-облекчен режим за ваксинираните и преболедувалите коронавируса

Чисто научно, пациент с антитела и имунизиран, в случай че срещне някъде вируса, той може да бъде в горните му дихателни пътища, само че да не се разболее . Това е смисълът на имунизацията и образуването на антитела.
Това сподели пред bTV доктор Николай Брънзалов, член на УС на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари, на Националния имунизационен щаб и зам.-председател на БЛС.
, посочи той.
 Д-р Брънзалов уверен, че няма да има пик на COVID-19 след изборите Д-р Брънзалов уверен, че няма да има пик на COVID-19 след изборите
Трябва да се смени изборният развой, с цел да няма такива опашки и толкоз постепенно да се предават документите.  За това настоя заместни...
" Хората, които са имунизирани или преболедували, би трябвало да имат до известна степен малко по-облекчен режим. Затова настояваме да има европейски документ, той демонстрира, че не влиза болен човек във вашата страна ", означи доктор Брънзалов.
" Доставките с РНК ваксини този месец и идващия ще бъдат увеличени, ще получим в допълнение ваксини, с изключение на декларираните към 1 млн. 200 хиляди, последователно България ще ги получи на квотен принцип ", изясни той.
. Тези данни, които се изнасят сега, са на база кохорта 25 млн. пациенти, които са получили имунизацията на " АстраЗенека ".
От тях 62 случая единствено получили мозъчна венозно синусова тромбоза, а 25 тромбоза на други венозни съдове. В България досега са имунизирани към 250 000 пациента, което е 100 пъти по-малко. Излиза, че вероятността да получи тромбоза има единствено един единствен пациент “, сподели още доктор Брънзалов.
 Британски депутати стартират акция против имунизационните паспорти Британски депутати стартират акция против имунизационните паспорти
Бившият водач на английските лейбъристи Джереми Корбин и авторитетният реакционер Иън Дънкан Смит са измежду повече от 70 депутати в британ...
". Антикоагулантната терапия е част от протокола за лекуване на короновируса.
След като тези пациенти заболеят, вероятността да развият тромбоза е хилядократно по-голяма. Смисълът на имунизацията е да предотвратим епидемията и да не се разболяват хора от COVID-19 ", означи зам.-председателят на БЛС.
В края на този месец ще се получат към 40 000 дози от имунизацията на " Янсен ", която е еднодозова и векторна. Одобрена е в Съединени американски щати и от Европейска комисия , уточни още той.
Тази вълна на ковид прегаря, по-рестриктивни ограничения от този миг нататък надали ще се постановат, предвижда доктор Брънзалов. По думите му вървим с положителни крачки напред, тъй като в България към този момент има 560 000 имунизирани хора и толкоз са горе долу и хората, които са преболедували.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР