Чисти хора за чист град“ – такива са кандидатите за

...
Чисти хора за чист град“ – такива са кандидатите за
Коментари Харесай

Кандидатите за районни кметове на Коалиция «БСП за България»-Варна - чисти хора за чист град

„ Чисти хора за чист град “ – такива са претендентите за районни кметове на Коалиция «БСП за България» във Варна. Всеки от тях има ясна и дълготрайна визия за своя регион, ориентирана към възстановяване живота на неговите поданици. Те ще работят за чист, организиран, благоустроен и спокоен град с добра инфраструктура, общински многоетажни паркинги, облекчение на административните услуги, отделяне на нови паркове, юношески площадки, грижа за възрастните и самотните хора.

 Кандидат за кмет на регион „ Одесос “, Коалиция „ БСПза България “

Маринела Иванова Грудева /професор, д-р/

Родена на 07.06.1955 г. във Варна.

Висше обучение:   ОКС „ Магистър, по специалност ``Българска филология» и втора специалност „ История`` във ВТУ ``Св.Св. Кирил и Методий``.  ОНС „ лекар “ в област „ Педагогически науки “.

Едногодишна специализация по „ Социална педагогика``в СУ „ Св. Климент Охридски “. 

Професионален опит:

-         Доцент, д-р в Технически университет - Варна

-         Доцент, д-р в Медицински университет - Варна.

-         Професор, д-р  в Медицински университет - Варна.

Управленски и организационен  опит:

-  Инспектор в МОН-София.             

-  Пом.директор и Директор на ОУ- Варна.             

-  Директор на Общински детски комплекс - Варна

-  Гл.специалист Младежки дом - Варна.   

-  Началник отдел  “Младежки дейности``- Община Варна

В програмата й на претендент за областен кмет е подложен акцент върхуразширяване на гражданското присъединяване в упражняването на локалната власт, осъщствяване на ефикасна политика за децата и младежта, както и за създаване на многофункционални бази за детско, студентско и младежко творчество, отдих и занимания. Ще постави старания за реализиране на своя персонална идея, обвързвана с превъзмогване на самотата на възрастните хора, посредством действия на доброволчески принцип, по която работи със свои някогашни студенти.

 Кандидат за кмет на регион „ Приморски “, Коалиция „ БСПза България “

Димитър Мантаров

Роден през 1961 година в Разград. Завършил междинното си обучение в Математическата гимназия, а висше – във Варненския Икономически университет. Има приключена следдипломна преквалификация по ръководство в ИУ-София. Сертифициран е от Международния институт по финансови услуги-Лондон и от Министерството на правораздаването на България като посредник. Основната част от трудовия му път е обвързвана с управление на екипи в икономическо направление.Има над 23 години опит като началник в банковата сфера, а сега се занимава с бизнес консултиране. Семейното му занимание, а и идея, е пчеларството. Над 40 години е член на Българска социалистическа партия. Два мандата ръководител на Постоянна бюджетна комисия към Общинския съвет-Разград. Като претендент за областен кмет ще направи всичко допустимо, с цел да сплоти хората в региона и да ги стимулира да вземат участие директно във вземането на решения, свързани с техния по-добър живот в „ Приморски “.

 

 Кандидат за кмет на регион „ Младост “, Коалиция „ БСПза България “

Ирена Андреева Георгиева

Родена на 1.11.1971 г. във Варна. Завършва Медицинския лицей в града със компетентност «.Санитарен инспектор», като и до през днешния ден работи по специалността си, сега във варненската " Българска организация по сигурност на храните ". Член на Българска социалистическа партия от 1991 година. Партийната й активност е минала през редови член, председател на съществена партийна организация, а от 2009-а е ръководител на Районния съвет на Българска социалистическа партия " Младост ". Грижи се и създава зеленчуци дружно със фамилията си. Обожава българските национални танци и от петгодишна танцува в отбор " Българче ". 

Като претендент за областен кмет ще дава публичност на проблемите, ще споделя истината и ще търси решения. Вярва, че има вяра за по-добрия живот на варненци. 

 

 Кандидат за кмет на регион „ Владислав Варненчик “, Коалиция „ БСПза България “

Георги Юлиянов Йорданов

Роден на 23.09.1985 година във Варна.Висше обучение " Професионален Бакалавър ", компетентност: «Преподавател- инструктор на водачи на МПС» в

Технически Университет – София. Повече от 12 години работи по специалността си.

Като претендент за областен кмет предпочитано ще работи за построяването на многоетажни паркинги във всеки микрорайон и превръщането на «Владислав Варненчик» още веднъж в спокоен, зелен и спокоен регион, подобен, какъвто го помним. Човек, на който постоянно може да се разчита в сложни моменти и който държи на думата си.

 Кандидат за кмет на регион „ Аспарухово “, Коалиция „ БСПза България “

Павел Красимиров Лозанов

Роден на 05.02.1987 година във Варна. Основното си обучение приключва в Руското учебно заведение „ Ал. С. Пушкин “ с профил съветски и британски език, а междинното придобива във Френската гимназия „ Фр. Ж. Кюри “ с профил френски и британски език и West Side High School, Macon, Georgia, USA с профил бизнес администрация. Продължава образованието си във Висшия интернационален лицей с профили Хотелски мениджмънт / Маркетинг и мениджмънт. Владее български, британски, съветски и френски език. Управлява няколко фамилни компании - за порти, импорт и експорт на артикули и туристическа активност.

Като претендент за областен кмет ще направи всичко допустимо да трансформира паркът в Аспарухово във втората Морска градина на Варна.Мотото на персоналната му акция е: „ Гласът на жителите е гласът на региона “.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg